Turneringsreglement

TURNERINGSREGLEMENT

• Spilletid: 2 x 20 minutter. (Vi ber om at det respekteres maksimalt 3 minutters pause, så vi slipper forsinkelser i kampprogrammet).

• Vi spiller 9v9.

• Det er løpende bytter uten stopp i spillet. Byttene skjer ved midtstreken, og spiller som forlater banen må være ute av banen før spiller som kommer inn går på banen.

• Vi vil presisere at 5 minutters utvisning ved gult kort ikke er gjeldende i turneringen.

• Rødt kort gir automatisk minst 1 kamps karantene, denne kan utvides ved alvorlige tilfeller.

• Vi følger for øvrig reglene til Oslo Fotballkrets.

U13 Nivå 1

• Det vil bli gruppespill og sluttspill (evt plasseringskamper) i denne turneringen. Alle lag er garantert minst en kamp utover gruppespillet.

• Ved lik poengssum i gruppespillet, teller målforskjell først, ved likhet teller antall skårede mål, ved likhet teller innbyrdes oppgjør, ved likhet avgjøres det ved en straffesparkkonkurranse lagene i mellom. Skulle dette skje avtales det mellom lagene og turneringsledelse når denne skal avholdes. Skulle flere enn 2 lag ende likt, og disse er likt på overnevnte regler for å skille lagene, bruker man de samme reglene i en minitabell kun med resultatene mellom lagene som endte likt. Er det fortsatt likhet, avgjøres plasseringene på loddtrekning.

• Ved uavgjorte kamper i sluttspillet, spilles det ekstraomganger på 2x5 minutter med goalden goal. Står det fremdeles uavgjort etter ekstraomganger avgjøres kampen med straffekonk (5 straffer hver).

Mer info om hvordan det legges opp (gruppespill/sluttspill/plasseringskamper) kommer når antall deltakende lag er spikret.